|
| Duda | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
mucika macika Osoblje foruma
Broj postova : 494 Age : 47 Location : Zagreb Registration date : 06.11.2007
| Naslov: Re: Duda sri stu 07, 2007 1:51 pm | |
| - Pina je napisao/la:
- Je ne mislim da si tiranka,dapace,super postupas.
Meni Lara ne spava u vrticu,ali da spava isto joj ne bi dala dudu.(da,da Lara jos ima dudu za spavanje i sto je veca teze ju je odviknuti,nema sta nisam probala,pa cak i sol i biber stavila na nju )| Ma ne brini, ima klinaca koji i s 5godina još navlače dudu. Na jednom drugom forumu sam čula jedan totalno ludi savijet koji sam se i sama spremala primjeniti ako ne bude išlo standardnim putem. Jedna mama je rekla da je u dudu ugurala komad crnog končića i rekla djetetu da je u dudu ušla neka bubica...odonda, mali/a dudu više ni pod razno Samop se nadam da djetetu na taj način nije izazvala traume od kukaca hahah - Pina je napisao/la:
- Mislim da ovaj scenarij hocu mami i ne zeli nikome je zbog toga jer je odvojena od tebe,a navikla je najvise biti sa tobom.
Isto to mi je pricala sestra da prolazi sa Linom,nece tati,baki..nikome,samo vice hocu mami,a mama ju drzi na rukama. Dakle faza
Bitno da se ona dobro adaptira na vrtic,a sa vremenom ce se i ovo drugo srediti.| Upravo to su mi rekle i mama i sveki. Nema druge nego čekati da ju prođe! - Pina je napisao/la:
- Meni je Lara opet ujutro plakala kad sam ju ostavila,ali poslije sam zvala i rekle su tete da je sve super.
Ne kuzim zakaj se place I to mi je rekla kad sam odlazila da hoce da jucuva teta Gerti i da se hoce plakati kod nje u rukama :| A joj mišica mala, a čuj, nema tu pametovanja, kao i kod svih nas, tako je i kod tvoje Lare to samo faza koja će zasigurno brzo proći jer ima dragu tetu Gerti koja će joj u tome sigurno pomoći! | |
| | | Pina Počasni član
Broj postova : 545 Age : 45 Registration date : 26.10.2007
| Naslov: Re: Duda sri stu 07, 2007 1:55 pm | |
| O da i ja sma procitala to sa koncem i naravno probali. Prije tocno dva dana i veli ona sva u cudu ,gle mama mrav mi je usao u dudu Ja kazm pa sad ju onda moras baciti, ne mozes vise u usta sa njom. Okrene se i bez problema odnese dudu u smece Navecer,spavanje,legne i trazi dudu Pa reko u smecu je mrav je usao,sjecas se?? Da, da ,sjecam se idi uzmi od Loenie dudu ili cu se plakati (sto ujedno znaci probuditi Loenie) | |
| | | mucika macika Osoblje foruma
| Naslov: Re: Duda sri stu 07, 2007 2:03 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Duda čet stu 08, 2007 10:52 am | |
| Što se tiče jučerašnje akcije:"NE NOSIMO DUDU U VRTIĆ", naravno da me teta Ljiljana dočekala s upitom :"Mama, mama jeste Vi to nama sakrila dudu?" A ja nevinašce:"Ma neeeee, skroz sam ju zaboravila ponijeti, oprostite!" I pitala sam, jel bilo problema sa spavanjem, na što mi je teta rekla, da nije. Lara je tražila dudu, dok je teta brže bolje išla u naš ruksak u nadi da će ju naći, al dude "igrom slučaja" tog dana nije bilo Rekla je da je malo LAru pomaizila po ličeku, a ona se stisnula uz svog Medu s kojim ide u vrtić, i zaspala! Eto, nikakvog problema nije bilo! E, a da stvar bude bolja, kad smo navečer išle spavati i uz najbolju volju da sam joj htjela dati dudu (koju me naravno tražila), nisam mogla, jer nemam blage veze gdje sam ju stavila Tako sam ju dobro sakrila od teta, da ni sama ne znam gdje je završila! Stoga ni danas u vrtić nismo ponijeli dudurinu, a obzirom da je danas situacija bila malo drugačija nego inače (to sa zamjenama), iskreno se nadam da će spavanje proći ok i da će se do tada smiriti i naviknuti na novonastalo stanje. Uostalom, u 10h će joj doći njena teta Ljiljana, pa će valjda sve biti ok! I tako mi krenusmo u odvikavanje od dudrlice | |
| | | Pina Počasni član
| Naslov: Re: Duda čet stu 08, 2007 11:15 am | |
| Blago vama,kako to kod vas jednostavno ide MOja ne bi valjda nikad zaspala bez dude doma,u autu jos i da,ali doma nema sanse Ja cu Leonie za par mj. pokusati odviknuti ,a tede i Laru jer ovako mi je sve uzalud kad Lara uzme njenu dudu Bravo za veliku curu Laru | |
| Naslov: Re: Duda čet stu 08, 2007 11:21 am | |
| Ma da joj se nisu pojavili ti prištići oko usta ni ja ne bi kretla u odvikavanje, al ovako, nemam milosti , a u prilog ide i to što Lara ni ne drami previše zbog toga (e sad mi tu fali onaj smajlić koji se klanja hahaha) Imaš pravo, tebi je najbolje obje istovremeno, jer se ovako stvarno vrtiš samo u krug. Ma bude to išlo, vidjet ćeš, samo treba krenuti i oboružati se živcima prvih dan-dva | |
| Naslov: Re: Duda pet stu 09, 2007 3:59 pm | |
| Samo da se pohvalim, evo već prolazi i četvrti dan otkako smo se "skinuli" s dude U vrtiću spava k'o beba, a bo'me i doma je sve 5 (kuc, kuc kucam u drvo da ju ne ureknem ) | |
| | | Pina Počasni član
| Naslov: Re: Duda pet stu 09, 2007 4:02 pm | |
| Blago vama Bravoooooooooooooo Lara Ja sam se vec pomirila s tim da bu Lara isla na prvi spoj sa dudom,pa joj mozda decko objasni da joj to ne treba | |
| | | M@rtina Admin
Broj postova : 534 Age : 43 Registration date : 25.10.2007
| Naslov: Re: Duda pet stu 09, 2007 4:04 pm | |
| za malu curicu... moje ni jedna nisu htjele dudu Lora čak neće ništa da pije ni iz flašice | |
| Naslov: Re: Duda pet stu 09, 2007 6:58 pm | |
| hvala curke, evo i danas je dan u vrtiću prošao Dudastično bez Dude | |
| | | Pina Počasni član
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Duda | |
| |
| | | | Duda | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |